Як ми готуємо в поході

харчування в поході



Як ми готуємо.
Головний на кухні, звичайно ж інструктор. Він визначає, що і коли готувати, хто дістає продукти, розподіляє обов'язки серед туристів. Адже приготування їжі - важливий атрибут похідного життя, і в нім бере участь уся група. Хтось йде збирати хмиз, хтось розводить вогонь, хтось потім його підтримує. Комусь дістанеться велика ложка, щоб помішувати кашу. Комусь - консервний ніж, щоб відкрити тушковане м'ясо. Загалом, роботи вистачить на усіх.

скоро буде......

 

 

 

Індивідуальні особливості.
Як-що у вас є особливі гастрономічні пристрасті, попереджайте заздалегідь. Тушковане м'ясо, риба, родзинки і приправи додаються в кашу в самому кінці, коли вона вже готова. Так що, якщо ви не їсте м'ясо , потрібно не позіхати, а підходити до інструктора з тарілкою, до того як ці ингридиенты будуть додані в загальний котел.
Я прекрасно розумію, що у кожного свої звички в їжі. Проте велопохід, це є колективний захід. Так що будьте готові йти на компроміси.
Врешті-решт, це тільки на тиждень. І уявіть собі, як приємно буде потім  увірватися в "цивілізацію" щоб  з'їсти і випити її дочиста.


Обновлен 18 фев 2014. Создан 28 янв 2014



  Комментарии       
Имя или Email


При указании email на него будут отправляться ответы
Как имя будет использована первая часть email до @
Сам email нигде не отображается!
Зарегистрируйтесь, чтобы писать под своим ником